31/7/15

.@Sandwich_Thins Especial gourmet

Avui hem volgut fer alguna cosa diferent aprofitant el bon gust d'aquests pans Thins.
Hem optat per una proposta més sofisticada però alhora senzilla. Ara estan de moda els brunch i amb ells els ous benedict. Nosaltres fa poc vam poder degustar un brunch a Barcelona, perquè només a les ciutats grans tenen èxit aquests tipus de propostes i ja veurem quan dura aquesta. Però vaja, al que anavem, que amb unes gules amb guindilla i ous passats per aigua per tal que no quedi el rovell dur acompanyat amb Thins tens un sopar diferent i exquisit.




Ingredients:


  • 4 pans Thins
  • 4 ous de pagès
  • gules amb guindilla
  • tomàquet de penjar
  • sal


Elaboració:

El més complicat és fer els ous, no per cuinar-los, sinó per encertar exactament els minuts que els hem de deixar a l'olla. Recordem que la gràcia és que la clara qualli però que el rovell ens quedi líquid i així al mossegar-lo et surti tot l'interior groc cap a fora i es combini amb les gules i el pa.
Primer de tot doncs, posarem els ous en una tassa recoberta amb film i els emboliquem.


Mentres posem una olla amb aigua a bullir i quan arrenqui hi evoquem els ous. Anem controlant-los per tal que no ens quedin durs, sinó amb el rovell líquid. Els deixariem uns 5 minuts aproximadament.


Posteriorment els desemboliquem i els posem al cim del pa prèviament torrat i sucat amb tomàquet i sal.


Afegim les gules passades per la paella i reguem amb una mica d'oli de guindilla del mateix envàs on venien les gules.


Les gules normalment es fan amb remenat d'ous però nosaltres hem volgut presentar-la d'una manera diferent, sobretot perquè al menjar-la, l'ou esclati per sobre les gules i es barregin tot els sabors.


No hay comentarios:

Publicar un comentario