30/7/15

Anxoves fregides

Ara estem en època d'anxova, és petitona com a mi m'agrada i amb un bon arrebossat queda deliciosa. Un plat de peix bonissim a l'abast de totes les butxaques.

   
Una recepta molt senzilla de fer, partint d'una anxova fresca de la Costa Brava.

Ingredients per a 4 persones:
  • 3/4 de kilo d'anxova, si en voleu més cap problema, us fareu un fart de fregir però ;)
  • oli d'oliva verge extra
  • farina per arrebossar expres per peix

Elaboració:

Netegem l'anxova traient el cap i la tripa. Amb sort el peixeter ens ho farà.
Rentem l'anxova sota l'aixeta, l'eixuguem amb paper de absorbent de cuina i l'enfarinem. Per agilitzar aquest procès podem agafar una fiambrera, posar-hi farina i tirar-hi les anxoves. Sacsejar que quedin enfarinades per igual i llestos.


Posem una generosa quantitat d'olia d'oliva en una paella i anem fregint-les amb un polsim de sal si es vol. Sense sal també queden bé, ja que són molt gustoses.


Així doncs ja tenim un bon plat de "pescaíto frito"!


No hay comentarios:

Publicar un comentario