31/1/15

[Viatge #NY] Esmorzar al @Marriott de #Washington

Després d'estar uns dies a Niàgara i Toronto, vam començar a baixar per anar a Washington.
De camí, vam fer la parada a un mercat petitó dels Amish, on vam poder comprar aquell pastís tant bo de xocolata i nata.


Després d'uns dies d'estar en "poblets" més petits, tornar a una ciutat tant gran com Washington es va notar força, altre cop rodejats d'edificis alts, molt trànsit, carrers plens de gent, amunt i avall, i com ja venia essent habitual per part de la nostra aprensiva guia, "es peligroso, hay crimen y drogas!":)


L'endemà al matí, després d'una bona dormida, vam baixar a esmorzar a l'espectacular buffet del nostre hotel, el Marriot Wardman Park, on realment, no ens esperàvem l'espectacle visual i gastronòmic del que ens oferien.


Es tractava d'un hotel força gran i per tant, disposava d'unes instal·lacions molt grans, amb un menjador amb molta capacitat i una varietat d'aliments per esmorzar força gran.


Com a única pega, potser diria que un dia vam coincidir amb 8 grups diferents de turistes, amb lo qual es va acumular molta gent a l'hora d'esmorzar, cosa que va obligar a l'hotel a organitzar-nos per agrupant-nos i maximitzar així la ocupació de cada taula.
A part d'això, cap queixa, ja que el menjar era realment molt bo.

Disposaven d'un apartat on 3 cuiners et preparaven al moment qualsevol tipus de truita, amb els ingredients disposats en un taulell perquè poguessis combinar-los al teu gust només demanant-los.


La varietat era molt gran, pebrot vermell, verd, chiles, ceba, xampinyons, carbassó, albergínia, bacon, pernil dolç i diversos formatges com el de cabra, emmental, Roquefort, entre d'altres ingredients que ja no recordo. Les truites eren molt gustoses i atipaven un munt, tot i així, et veies temptant a tornar a repetir per provar una altra varietat.


A part d'això, el buffet també disposava de diversos apartats, on podies trobar:
- salsitxes, cansalada, daus de patata fregida, ous remenats...


- fruits secs, com nous pecanes, nous, panses...
- diversos tipus de cereals i muesli...
- làctics com iogurts, philadelphia, formatge de barra, nata fresca muntada (tot un luxe!) ...



- croissants, magdalenes, muffins, plumcakes, galetes...
- diversos pans, de motlle, integral, amb cereals...
- mel, melmelada, sirope d'agave...
- fruita fresca variada, aranyons, síndria, pinya, meló, taronja, poma, pera, plàtan, maduixes...
- sucs de taronja i smoothies de fruita variada.


La veritat és que ja he perdut el compte, ja que de tanta varietat com hi havia, no sabíem ni què agafar! :)

Un punt a favor, era que el cambrer t'anava servint sucs de taronja acabats d'esprémer i te'ls duia a taula. I si volies capuccino o xocolata, només havies de demanar.-ho i també t'ho portavem.

Com a nota curiosa, el cambrer et demanava que no marxessis sense signar la nota de l'esmorzar, que tot i estar inclòs a l'estada, els esmorzars pujàvem a 60 dòlars per persona, cosa que el primer dia, ens va fer mig ennuegar l'últim glop de cafè que ens estàvem prenent. ;)

Per tant, missió esmorzar-Washington, complerta i amb nota!

No hay comentarios:

Publicar un comentario