14/3/12

La Tagliatella

Pane della tagliatella
L'altra divendres a la nit, vam anar amb els meus pares a La Tagliatella. Fa poc que s'ha obert a Figueres, fins ara havíem d'anar a la de Girona o a Santa Margarita.
Doncs res, que ara ja la tenim aquí o sigui que ja hi anirem tot sovint.
De moment, per començar vam provar unes pizzes i pasta farcida, boníssim tot!

Sorrentino al Pesto rosso panna

Vam començar amb el seu pa, el Pane della tagliatella, que és com unes tires de focaccia, n'hi ha un d'olives, un de tomàquet cherry i l'altra de ceba tendra. Estan bons i calentets, passen molt bé :)

La pasta fresca farcida era la Sorrentino, que està farcida de parmesà i pernil ibèric i la salsa que vam triar era la del pesto rosso panna, molt bona. Està feta de crema, tomàquet sec, pinyons i formatge. La pasta era un xic massa forta, pel meu gust, tot i que amb la salsa acompanyava bé. Els plats que et serveixen són generosos. De fet, quan entres al seu local, ells et pregunten si ja hi has estat alguna vegada, precisament perquè no demanis molta quantitat de menjar, ja que les racions són abundants.

Quant a les pizzes, ens en vam partir dues:

Al parmiggiano
- La del Al parmigigiano, que porta tomàquet, mozzarella, virutes de parmesà, bacon, formatge taleggio i alfàbrega. Era deliciosa, una pizza gran i amb abundant parmesà i un bacon gens gras, perfecte la mescla entre els tres formatges, la suavitat del talegio combinava bé amb el parmesà, més fort, i amb la mozzarella per suavitzar també el gust més potent del bacon. Em va agradar molt, la repetiré

7 Formaggi
- 7 Formaggi, que porta tomàquet, mozzarella, gruyère, taleggio, pecorino romano, mozzarella de bufala, parmiggiano reggiano i vaig fer canviar la gorgonzola per l'emmental. Era bonissima, gran i maca també i ben plena de formatges. Hi havia llesques quadrades petites de parmesà i tacos de pecorino romano, eren una explosió de sabor. Pels amants del formatge, una exquisidesa, aquesta crec que serà la meva preferida!





1 comentario:

  1. Parece que merece la pena darse un paseíto por ahí. Tendré que esperar las vacaciones, ya que vivo un poco lejos.......cuanto echo de menos esa tierra ....ainsssssssss
    Bss
    La cocina de Mar
    http://la-cocina-de-mar.blogspot.com

    ResponderEliminar