15/8/11

Pannini

Ahir volíem anar a la platja d'hora així que a mig matí ens vam fer uns panini. Per fer aquest entrepà d'origen italià; vam agafar una provençal, que és un pa allargat i estret amb la crosta ben cruixent.

Panini de gall d'indi i formatge
Ingredients:

  • Mitja provençal
  • Gall d'indi
  • Formatge edam
  • Tomàquet per sucar el pa
  • Orenga

Elaboració:

Parteixes el pa horitzontalment per la meitat, luntes' amb el tomàquet,  hi poses les llesques de gall d'indi, el formatge a sobre perquè es desfaci i finalment l'orenga.
Ho poses al forn i quan el formatge estigui en desfet ja tens el teu plat fet :)


1 comentario:

  1. Mmm!! Aquest panini té una pinta bonissima!!

    A nosaltres ens encanten!!

    Hola Lidia, moltes gràcies per participar en el nostre sorteig i visitar el nostre Blog :-)

    Molta sort i fins aviat!

    Beatriz
    http://www.mimamaysucocina.com/

    ResponderEliminar