12/7/11

Dinar americà :)

El nostre burger menú
Diumenge matí a l'estiu és matí de platjeta i això vol dir arribar i fer un dinar ràpid, doncs mai millor dit! El nostre dinar va fou en plan "happy meal", consistia en  una hamburguesa de pollastre d'una carnisseria d'aquí Figueres, que la fan ben artesana, dins d'un pa d'aquests especials per hamburgueses, amb llavors de sèsam a dalt, d'una marca molt coneguda que no anomenarem. Però pel meu gust són els millors quan al pa de motlle industrial i, a més ara, cada vegada porten menys greixos saturats. La veritat és que estava molt bo i tovet aquest panet. Ens vam muntar la burger amb rodelles de tomàquet  cherry, una fulla d'enciam meravella i formatge havarti fos. Aquest el vam desfer a la planxa on vam fer les hamburgueses. Vam acompanyar el plat amb les noves patates Lays Gourmet gust ibèric que són molt encertades; són especialment cruixents, tallades més gruixudes, amb forma doblada i amb un bon sabor delicat a pernil.


Per beure, com no, una Coca-cola amb glaçons i llimona, i en aquesta ocasió un format especial dels seus 125 anys de la marca. Molt bonica l'ampolla.

Sundae de xocolata
De postres vam seguir amb el rotllo americà i ens vam menjar un sundae de xocolata. És un gelat amb base de nata i sirop de xocolata. Jo aquests els vaig comprar a la setmana americana del Lidl, que està molt bé quan fan aquestes setmanes dedicades a la gastronomia d'un país. De pas vaig comprar també anelles de ceba, que em van encantar. Si la tornen a fer repetirem i ja en faré un post :)



2 comentarios:

  1. ¡Me encanta la botella! ¿Dónde la has comprado? Es de colección. bss (Elena)

    ResponderEliminar
  2. a vegades va bé fer un dinar d'aquests a casa!!! petonets guapa

    ResponderEliminar